3D Award Kopen?

Hoogwaardig kristalglas • Duurzaam • Premium

3D Award Bestellen?

Veel gestelde vragen

De mogelijkheden om een 3D award te laten maken zijn uitgebreid. Heb je een 3D bestand van de gewenste vorm die u door onze 3D printer wil laten printen? Of moeten wij het 3D bestand in elkaar zetten? Laat ons je wensen weten. Wij zullen met een mooi voorstel bij je terug komen. 

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een 3D award bestellen.

De base van de 3D trofee is gemaakt van de houtsoort: bamboe. Bamboe is een duurzaam product. Een van de snelst groeiende plantensoorten op de aarde.

Het maken van een 3D award is een intensief productieproces. De levertijd is ongeveer 10-12 werkdagen na akkoord van het ontwerp. We nemen je graag mee hoe het productieproces in zijn werk gaat.

1.De klant neemt contact op met Trofee-Award om de wensen over de 3D award kenbaar te maken.
2. Een offerte en ontwerp zullen naar de klant gestuurd worden.
3. Als de offerte en ontwerp akkoord zijn begint het produceren pas echt. 
4. De 3D printer gaat de award printen. Na een aantal uur is de vorm geprint.
5. Er komt nu een primer over het 3D geprinte gedeelte. Dit wordt in een spuitcabine gedaan.
6. De award wordt met de hand beschildert. Dit is een tijdintensief en nauwkeurig project. Kleur voor kleur wordt handmatig aangebracht met een klein kwastje.
7. De houten base wordt op maat gezaagd en de logo’s en teksten worden in de base gegraveerd.
8. Het 3D geprinte deel moet nu aan de houten base worden bevestigd. Dat doen wij door middel van een top lijm. 24 uur drogen en ze zullen voor altijd samen zijn 😊.
9. Nu alleen nog netjes in de verpakking leggen en het pakket klaarmaken voor verzending
10. DHL komt het pakket ophalen en jij hebt hem de volgende dag in huis.

Voor ons is het ook het makkelijkst als de klant een eigen 3D bestand heeft. Dat scheelt voor ons wat tijd in de ontwerpfase. Wij werken met de volgende 3D bestanden:  STL, STP, STEP, IGS, PRT, X_T, OBJ, DWG format.

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de trofee.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Voordat we de award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw 3D award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

De 3D awards kunnen wij binnen 12 werkdagen leveren. Als het om een grotere afname gaat kan het enkele dagen langer duren. Heb je een spoedje? Dan horen wij dat graag. Wellicht dat er wat geschoven kan worden in de planning.  

De verzendkosten per opdracht zijn €10,-

Klantbeoordelingen

Neem Contact op

  • Geheel Vrijblijvend & Gratis