Acryl Awards Kopen?

Acryl awards • Top Kwaliteit • Sterk • Modern

acryl award

Toont alle 10 resultaten

Acryl Awards Bestellen?

Acryl award bestellen. De Acryl award serie van Trofee-Award kenmerken zich door hun heldere belijning, eenvoudige schoonheid en glanzende uiteinden. Een passende beloning voor personen die een top prestatie leveren. De acryl trofee kan je bedrukken in kleur of graveren. Een acryl award kopen kunt je via ons offerte-aanvraag systeem.

Veel gestelde vragen

Een mooie acryl award bestel je eenvoudig en snel bij Trofee Award. Bekijk ons assortiment online en kies jouw acryl trofee uit. Een award bestelen kan al met een paar klikken. Plaats de award in het winkelmandje en vul je adresgegeven is. Daarna kan u de gewenste tekst en logo uploaden die je op de award wil laten zetten. Als je de offerte aanvraag hebt verstuurd zullen wij een digitale drukproef maken van de award. Keur het ontwerp goed en wij zullen de productie starten. Binnen tien werkdagen heb je de acryl award in huis. Wij kijken uit naar je bestelling!

Het aanbod van onze acryl awards is divers. Zo bieden wij rode en blauwe awards aan maar ook acryl awards die doorzichtig zijn en waar prachtig de gravure op uit komt. De awards worden vaak bij business events uitgereikt.

Vanaf één stuk kan jij een acryl trofee bij ons bestellen met gravering. Kijk rond in ons assortiment en bestel een mooie trofee. Leuk om uit te reiken en nog leuker om te ontvangen!

Voordat we een glazen award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de glazen award. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

De kosten voor het graveren van een award zijn €15 excl btw per stuk.

De kosten voor het bedrukken in kleur zijn €30 excl btw per stuk.

Onze collectie acryl awards heeft een levertijd van 10 werkdagen. Op elke productpagina vind je ook terug wat de levertijd is van de glazen award. Heb je de awards sneller nodig? Bekijk ons spoed assortiment of onze andere awards. Standaard hebben de meeste awards een levertijd van vijf werkdagen.

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €20,-. Het maakt niet uit of je één of tien awards bij ons besteld. Nu hoor ik je denken. €20 euro en geen €6,95 via POSTNL? Dat klopt 😊, onze productie en magazijn zit in Oost Europa en worden verstuurd met GLS.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op