Artistieke awards Kopen?

Artistieke awards • Glas Atelier • Uniek • Duurzaam

award

Toont alle 7 resultaten

Artistieke awards Bestellen?

Echt wat unieks weggeven en dat ook nog als kunstwerk op je bureau gezet kan worden? Onze artistieke awards zijn met de hand door een kunstenaar gemaakt. Elke award kan daarom iets afwijken van de foto als is hij bijna identiek.

Veel gestelde vragen

Kies een artistieke award uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul je bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de artistieke award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt je de award binnen 15 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een artistieke trofee bestellen. Uiteraard met logo en tekst!

Voordat we een glazen award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de artistieke award. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Naast een graveermachine hebben wij ook een UV printer. Met de UV printer kunnen wij de award ook full colour bedrukken. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Vraag onze medewerkers naar advies als je twijfelt tussen bedrukken of graveren.

De kosten voor het graveren van een award zijn €15 excl btw per stuk.

De kosten voor het bedrukken in kleur zijn €30 excl btw per stuk.

De levertijd van de artistieke awards is 15 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp.

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €20,-. Het maakt niet uit of je één of tien awards bij ons besteld. Nu hoor ik je denken. €20 euro en geen €6,95 via POSTNL? Dat klopt 😊, onze productie en magazijn zit in Oost Europa en worden verstuurd met GLS.

Voor de artistieke awards is het helaas niet mogelijk om sneller te leveren.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op