Medailles Kopen?

Grootste assortiment van Nederland

Nummer 1 medailles E3013

Medailles Bestellen?

Voor medailles bestellen en kopen ben je bij ons op het juiste adres. Een medaille verdienen is een hele eer en ontvang je bij een bijzondere prestatie. De medaille is een blijvende herinnering aan de prestatie die je op een sportevenement of in bedrijfsleven hebt bereikt. Medailles zijn er in verschillende prijscategorieën. De minimale afnames voor medailles is 20 stuks. We graveren de medailles met je logo en tekst. Voordat we de productie starten ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring.
Sportmedailles is een van de specialiteiten van Trofee-Award. Als je op zoekt bent voor een avondvierdaagse, rugby, voetbal of hockey medaille, bij ons ben je op het goede adres.

Veel gestelde vragen

Medailles bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies een mooie medaille uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul je bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de medailles moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt je de bestelde medailles binnen 5 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al medailles kopen vanaf 20 stuks. Uiteraard met logo en tekst!

Medailles worden al eeuwenlang uitgereikt bij sportevenementen. Ze zijn uiteraard het meest populair bij de olympische spelen. Geen hogere eer dan het winnen van een olympische medaille. Het ontvangen van een medaille is al een eer op zich.

Werknemers zien het net zo! Als werkgever kan jij je werknemers in het zonnetje zetten als zij een business doel hebben bereikt. Een leuk gebaar en nog goedkoop ook! Het is hartstikke leuk om de erkenning van je baas te ontvangen. Houd je werknemers gemotiveerd en werk samen met ze naar een volgende prijs!

Naast de B2B verkopen wij ook veel medailles voor sportevenementen en basisscholen.

Voordat we de medailles gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw medaille er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De medaille zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de medaille bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de medailles. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Naast een graveermachine hebben wij ook een UV printer. Met de UV printer kunnen wij de medailles ook full colour bedrukken. Vraag onze medewerkers naar advies als je twijfelt tussen bedrukken of graveren van je medaille.

De medailles hebben een levertijd van 3 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Op elke productpagina vind je ook terug wat de levertijd is van de medailles.

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €6.95. Het maakt niet uit of je 30 of 100 medailles besteld.

Het is zeker mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Wij kunnen de medailles ook binnen 48uur leveren. 

Klantbeoordelingen

Neem Contact op