Plaquette laten maken?

Plaquette bestellen en graveren

plakkaat

Plaquette Bestellen?

Plaquette in allerlei verschillende soorten en maten. Van een plexiglas plaquette tot een mooie klassieke houten plaquette aan de muur. Een plaquette is erg geschikt voor het benadrukken van een blijvende prestatie. Je kunt een plaquette laten maken met een full-color bedrukking.  Neem contact met ons op of bestel je plaquette eenvoudig via ons offerte-aanvraag systeem.

Veel gestelde vragen

Kies een mooie plaquette uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul je bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de glazen award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt u de plaquette binnen 5 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een plaquette bestellen. Uiteraard met logo en tekst!!

Een plaquette heeft eeuwigheidswaarde. Vaak worden deze plaquette op de muur opgehangen. Mensen kijken trots naar hun behaalde prestatie. Bij Trofee Award worden plaquettes vaak besteld door het bedrijfsleven. Bijzondere behaalde doelstellingen worden vereeuwigd op een plaquette. Een ander voorbeeld is dat bedrijven vaak een plaquette aanbieden als een werknemer een bepaalde tijd in dienst is.

Voordat we een glazen award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De plaquette zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de glazen award. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Een plaquette graveren wij niet maar printen wij met onze digitale printer. Graveren is in dit geval niet mogelijk.

De kosten voor het bedrukken van een plaquette bedragen €30,- per stuk excl. btw..

De plaquette wordt binnen vijf werkdagen na het goedkeuren van het digitale ontwerp geleverd.

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €20,-. Het maakt niet uit of je één of tien awards bij ons besteld. Nu hoor ik je denken. €20 euro en geen €6,95 via POSTNL? Dat klopt 😊, onze productie en magazijn zit in Oost Europa en worden verstuurd met GLS.

Het is zeker mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Wij kunnen de meeste plaquettes binnen 48 uur leveren. Wij zullen dan de award versturen met FEDEX. Omdat de trofee in Oost Europa wordt gemaakt zijn de verzendkosten €150 voor een spoedlevering. Bij meerdere awards zal de prijs wel mee stijgen. Wij zullen bij FEDEX de exacte kosten voor u opvragen.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op