Plexiglas Awards Kopen?

Bezegel je deals met een Plexiglas Tombstone 24-48 uurs levering•

Plexiglas-tombstone

Toont alle 9 resultaten

Plexiglas Awards Bestellen?

Plexiglas awards zijn dé specialiteit van Trofee-Award. Productie in eigen beheer en altijd snel geleverd. Vaak binnen 48 uur. Bezegel je zakelijke deals met een plexiglas award. De plexiglas awards bieden wij aan in verschillende afmetingen, met of zonder voetstuk, transparant of in kaartvorm.  Bekijk onze mogelijkheden in ons assortiment. De plexiglas awards kunt u gemakkelijk bestellen via ons offerte-aanvraag systeem.

Veel gestelde vragen

Kies een prachtige plexiglas award uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen. Ook het toevoegen van een voetstuk is uiteraard mogelijk. Vul uw bedrijfsgegevens in en lever het logo/ afbeelding en de teksten aan die op de plexiglas award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt je de award binnen een paar werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een plexiglas award bestellen. Uiteraard met afbeelding, logo en tekst!

Wij maken onderscheid tussen een PAK en een PAT. De K staat voor kaart en de T staat voor transparant. Bij een transparante plexiglas award is de print doorzichtig. Dan lijkt het nog meer alsof het zweeft in het plexiglas. Bij een kaartvorm printen wij het ontwerp op de kaart. De kaart zweeft hier ook in het plexiglas maar is niet doorzichtig.

De grootste plexiglas afmeting die wij kunnen maken is: 30x20x3cm. Voor een prijsopgave kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Als het digitale ontwerp akkoord is begint het productieproces. Elke plexiglas award wordt met de hand geproduceerd. Aan de hand van vijf punten zullen wij het productieproces met je doornemen.

1.Wij printen het ontwerp uit met onze hoogwaardige digitale printer.
2. De plexiglas platen snijden wij op maat uit. Na het zagen werken wij de ruwe kantjes bij met een slijpmachine. Elke award wordt gemaakt van twee platen plexiglas.
3. Als de award de juiste afmeting heeft plaatsen wij het folie tussen de plexiglas platen. Hierbij begint het ingewikkelde en nauwkeurige smelt proces waar twee platen tot één geheel gesmolten wordt. De plexiglas award moet zo worden gesmolten dat het ontwerp in het plexiglas zweeft. Als de award is afgerond zal je versteld staan van het effect. Je ziet nergens een naad van het samenvoegen van het plexiglas tegenkomen.  
4. Als het smeltproces is afgerond en de award voldoende is afgekoeld volgen de facetten die op de award moeten worden aangebracht. Met onze schuurmachine maken wij op elke rand een facet. Dit geeft de award een extra luxe uitstraling mee.
5.De award is nu bijna klaar. Door het intensieve productieproces werken wij het plexiglas af door alle randjes en zijkanten mooi glad te polijsten met de hand.  Hierdoor zal de award strak en glanzend bij je worden afgeleverd.

Bij een PAT en PAK award is de prijs inclusief de kleurenprint.

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Voordat we de award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw plexiglas award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de bokaal bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de bokaal. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

De plexiglas awards kunnen wij binnen 48 uur leveren. Als het om een grotere afname gaat kan het enkele dagen langer duren. Heb je een spoedje? Dan horen wij dat graag. Wellicht dat er wat geschoven kan worden in de planning.  

De verzendkosten per opdracht zijn €8,95 excl. btw.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op