Spoed Awards Kopen?

Binnen 2 werkdagen geleverd

Plexiglas-tombstone

Toont alle 8 resultaten

Spoed Awards Bestellen?

Met spoed een award bestellen? En je bent een beetje laat met het bestellen van een award? Dat maakt bij Trofee-award niet uit. Wij helpen je graag uit de brand met een spoed award. Deze kunnen wij binnen 48 uur leveren. Kies een award uit en vraag deze snel aan in het offerte systeem. Wij zullen razendsnel met een ontwerp en offerte komen. Als het ontwerp akkoord is zullen we binnen 2 werkdagen de trofee met spoed bij je afleveren.

Veel gestelde vragen

Kies een mooie spoed award uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul je bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de  award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvang je de spoed award binnen 2 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een spoed trofee bestellen. Uiteraard met logo en tekst!

Voordat we een glazen award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 10:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij gelijk een voorstel opsturen van de spoed award. Het is belangrijk dat je snel een definitieve go geeft op het ontwerp. Dan kunnen wij hem versturen! Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

De awards op deze pagina kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren.

De verzendkosten bedragen €10 voor de spoed awards.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op