033-2464177

ma-vr 09:00-17:00

Beker kopen?

Beker kopen • Grootste assortiment bekers en sportprijzen

Wedstrijdbeker

Enig resultaat

Beker kopen?

Een beker kopen doe je bij Trofee-Award. De grootste aanbieder van sportprijzen en bekers. Meer dan 12 jaar ervaring en een gemiddelde klantscore van een 9.4!  Vanaf 1 stuk kan je al bij ons terecht. Onze bekers leveren wij binnen 3 werkdagen af. De bekers voorzien wij van een klassiek gegraveerd tekstplaatje. Ook is het mogelijk of een plaatje in kleur te bedrukken. Vraag een offerte aan en ontvang gelijk een digitale drukproef van de beker!

Veel gestelde vragen

Kies een mooie beker uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul je bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de beker moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt je de beker binnen 3 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een beker bestellen. Uiteraard met logo en tekst!

Voordat we een beker trofee gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw beker er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De trofee zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de trofee bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de beker. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen. Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Naast een graveermachine hebben wij ook een UV printer. Met de UV printer kunnen wij ook het plaatje dat op de beker komt full colour bedrukken. Vraag onze medewerkers naar advies als je twijfelt tussen bedrukken of graveren.

De kosten voor het bedrukken in kleur zijn €30 excl btw per stuk.

De levertijd van de bekers is 2-3 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Heb je het sneller nodig? Geef ons een seintje en je beker komt in snelvaart jouw kant op!

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €8.95. Het maakt niet uit of je één of tien bekers bij ons besteld. 

Het is zeker mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Wel zijn we afhankelijk van de drukte op dat moment. 

Klantbeoordelingen

Neem Contact op