Kampioensschaal Kopen?

Snel geleverd en scherp geprijsd!

Website trofee schalen

Kampioensschaal Kopen?

Een kampioenschaal kopen? Bij Trofee-Award heeft u keuze uit meerdere soorten kampioenschaal. De schaal is er in verschillende afmetingen en materiaal soorten. Van een dure exclusieve zilveren schaalt tot een iets goedkopere aluminium kampioenschaal. De schaal kan je laten graveren met uw tekst en logo. Een schaal leent zich goed uit voor kampioenschappen of andere mijlpalen. Een kampioenschaal bestellen kunt u eenvoudig via ons offerte-aanvraag systeem.

Veel gestelde vragen

Een mooie kampioenschaal kopen kan eenvoudig en snel bij Trofee Award. Bekijk ons assortiment online en kies jouw gewenste schaal uit. Een kampioenschaal kopen kan al met een paar klikken. Plaats de schaal in het winkelmandje en vul je adresgegeven is. Daarna kan u de gewenste tekst en logo uploaden die je op de kampioenschaal wil laten zetten. Als je de offerte aanvraag hebt verstuurd zullen wij een digitale drukproef maken van de schaal. Keur het ontwerp goed en wij zullen de productie starten. Binnen vijf werkdagen heb je de trofee in huis. Wij kijken uit naar je schaal bestelling!

Vanaf één stuk kan jij een schaal bij ons bestellen met gravering. Kijk rond in ons assortiment en bestel een mooie kampioensschaal. Leuk om uit te reiken en nog leuker om te ontvangen!

Een schaal kopen doe je voor bijzondere evenementen. Je hebt natuurlijk de gebruikelijke sportevenementen zoals voetbal, volleybal, hockey en tennis toernooien waar je ze veel ziet. Maar ook voor het bedrijfsleven worden trofeeën gekocht. Je moet dan denken aan categorieën zoals de beste sales topper of de medewerker van de maand. Medewerkers vinden het prachtig als ze in het zonnetje worden gezet door de werkgever. Een stuk erkenning voor het werk dat ze dagelijks voor je doen.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de schaal bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de bokaal. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen, wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

De kampioenschaal graveren wij met de hand. De kosten voor het graveren bedragen €10

De kampioenschalen hebben een levertijd van 2-3 werkdagen.

De verzendkosten per opdracht zijn €6,95. Het maakt niet uit of je één of tien awards bij ons besteld.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op