Veel gestelde vragen

Kies een mooie trofee uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul uw bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de glazen award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt u nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt u de glazen award binnen 5 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een trofee bestellen. Uiteraard met logo en tekst!

Voordat we een award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de award. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Naast een graveermachine hebben wij ook een UV printer. Met de UV printer kunnen wij de award ook full colour bedrukken. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Vraag onze medewerkers naar advies als je twijfelt tussen bedrukken of graveren.

De kosten voor het graveren van een award zijn €15 excl btw per stuk.

De kosten voor het bedrukken in kleur zijn €30 excl btw per stuk.

90% van onze glazen trofeeën en awards hebben een levertijd van 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Op elke productpagina vind je ook terug wat de levertijd is van de glazen award.

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €20,-. Het maakt niet uit of je één of tien awards bij ons besteld. Nu hoor ik je denken. €20 euro en geen €6,95 via POSTNL? Dat klopt 😊, onze productie en magazijn zit in Oost Europa en worden verstuurd met GLS.

Het is zeker mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Wij kunnen de meeste awards ook binnen 48uur leveren. Wij zullen dan de  trofee versturen met FEDEX. Omdat de trofee in Oost Europa wordt gemaakt zijn de verzendkosten €150 voor een spoedlevering. Bij meerdere awards zal de prijs wel mee stijgen. Wij zullen bij FEDEX de exacte kosten voor u opvragen. De plexiglas awards kunnen zonder FEDEX toeslag binnen 48 uur worden geleverd.

Sara medewerker Trofee Award

Hulp nodig?

Ik (Sara) help je graag met advies