033-2464177

ma-vr 09:00-17:00

Trofee Kopen?

Trofee kopen en binnen drie werkdagen in huis.

Trofee kopen

Enig resultaat

Trofee kopen bij Trofee-Award

Op zoek naar een mooie Trofee? Een trofee kopen en bestellen doe je eenvoudig bij Trofee-Award. Vanaf één stuk kan je de trofeeën al bij ons graveren. Een trofee bestellen doe je in de meeste gevallen voor een sportevenement. Maar ook in het bedrijfsleven worden trofeeën uitgereikt bij bijzondere gelegenheden. Zet je werknemer of sporter in het zonnetje en koop een mooie trofee.

Veel gestelde vragen

Kies een mooie trofee uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul uw bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de glazen award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt u nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt u de glazen award binnen 3 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een trofee bestellen. Uiteraard met logo en tekst!

Voordat we een glazen award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de trofee. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

Naast een graveermachine hebben wij ook een UV printer. Met de UV printer kunnen wij de award ook full colour bedrukken.  Vraag onze medewerkers naar advies als je twijfelt tussen bedrukken of graveren.

De trofeeën hebben een levertijd van 3 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Op elke productpagina vind je ook terug wat de levertijd is van de Trofee.

De verzendkosten per opdracht zijn altijd €6.95. Het maakt niet uit of je één of tien bij ons besteld.

Het is zeker mogelijk om een spoedlevering aan te vragen. Wij kunnen de meeste trofeeën ook binnen 48 uur leveren. 

Hulp nodig?

Ik (Sara) help je graag met advies

Neem Contact op