Vertrouwd door 950+ bedrijven

Custom Made Awards (2D)

Gratis & vrijblijvend

Ons werk

adveo world awards

Custom made award

Op maat gemaakte award van plexiglas 1 custom made award

international customer experience award

Custom plexiglas award

Bekijk project >

Custom made award door trofee award in ster vorm custom made award

Vertrouwd door 950+ bedrijven

Ontwerp

custom made award

Laat vrijblijvend een ontwerp maken

Ons in-house team maakt graag gratis een ontwerp voor je. Wel is het belangrijk dat dit duidelijk voor je is.

Heb je een ruimer budget? Bekijk dan onze op maat gemaakte 3D awards.

De mooiste erkenning die er is...

Jij wilt er graag een bijzonder moment van maken. Een uitreiking is immers iets bijzonders. Er is met bloed, zweet en tranen geknokt voor een doel. Het hoogtepunt is het moment waarin je mensen erkenning geeft. Laat ons je helpen dit moment te vereeuwigen.

custom award laten maken

Veel Gestelde
Vragen

Alles was je moet weten over
custom awards

Heb je al een idee van hoe de award er uit moet komen te zien? Of heb je totaal geen idee? Wij helpen jou met het maken van een unieke custom made award. Stuur je idee en logo’s mee in het contactformulier en onze ontwerper maakt een prachtig gratis design voor je.

In de meeste gevallen krijg je binnen 24 uur al een voorstel van de award. We zullen dan gelijk een offerte mee sturen met hoeveel de award gaat kosten mocht je deze willen bestellen. Als je een ontwerp laat maken zit je nergens aan vast. Wij vinden het tof om ontwerpen van custom made awards te maken. Als het project niet door gaat dan wie weet tot een volgende keer.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal, de afmeting en de complexiteit. Vanaf 75 euro kunnen wij al een award op maat maken. De gemiddelde prijs voor een award op maat ligt rond de €150 euro.

In de meeste gevallen heb jij de award binnen 12 werkdagen in huis. Heb jij je award nog sneller nodig laat ons dit weten. Wij zullen onze best doen om het een aantal dagen versnellen.

Voordat we een award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Voor ons maakt het niet uit hoeveel awards je wil laten maken. Wij produceren net zo lief 1 stuk als 10 of 25 stuks. De prijs voor 1 stuk ligt iets hoger maar is zeker te overzien.

Als je al een idee of ontwerp hebt kan je dit ons toe sturen. Wij zullen dit dan omzetten naar een productie tekening die onze machine gebruikt. Na goedkeuring zullen we de award maken.

Heb je nog helemaal geen idee hoe? Neem contact met ons op en wij zullen je inspireren met leuke ideeën. Het ontwerpen van een award is niet voor iedereen dagelijkse kost. Laat ons het werk doen en laat je verrassen met een top ontwerp.

Wij maken awards van kristalglas en plexiglas. Beide materialen kunnen wij zo bewerken dat de award in elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Meestal raden wij het gebruik van kristalglas aan. Dit geeft de award extra klasse mee. Het ligt goed in de hand en weegt een stuk zwaarder. En is daarnaast natuurlijk ook milieuvriendelijker dan de plexiglas variant.

Klantbeoordelingen

Jouw custom award moet persoonlijk zijn je verhaal vertellen waardering uitspreken betaalbaar zijn

Wij snappen dit.

Met vakmanschap & passie ontwerpen en produceren wij de ware bekroning op jouw evenement of uitreiking. Neem contact met ons op.