Glazen Tombstones Kopen?

Hoogwaardig Glas • Scherpe kleurendruk • Incl. Gift Box

tombstone 3

Toont alle 8 resultaten

Glazen Tombstones Bestellen?

Prachtig mooie glazen tombstones bij Trofee Award. Verpakt in een zwarte giftbox. De glazen tombstones hebben een chique uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Glazen tombstones worden vaak gemaakt om een financiële deal te beklinken of een mijlpaal te vieren. De glazen tombstones hebben we in verschillende maten. Ook het toevoegen van een voetstuk behoort tot de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment en als je vragen hebt dan horen we het graag.

Veel gestelde vragen

Kies een mooie glazen tombstone uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul uw bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de glazen award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt je de glazen award binnen 12 werkdagen.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een glazen tombstone bestellen. Uiteraard met logo, foto en tekst!

Voordat we een glazen tombstone gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de glazen award. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat. 

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

De glazen tombstones kunnen worden gegegraveerd of met een kleurendruk worden gepersonaliseerd.

Het mooiste effect bij de glazen tombstones is een mooie kleurenprint. Deze tombstones lenen zich hier het beste voor! 

Bij de glazen tombstones hanteren wij een stuksprijs die incl. graveren of bedrukken is. 

De levertijd van de Glazen Tombstones is circa 2 weken na akkoord. Mocht je het sneller nodig hebben neem dan vooral contact met ons op.

De verzendkosten zijn €10,- per opdracht.

Voor de glazen tombstones is een spoedlevering niet mogelijk.

Klantbeoordelingen

Neem Contact op