Award op maat laten maken

  • Je krijgt een geweldig ontwerp van onze inhouse design team
  • Ontvang een award die al je dromen waarmaakt
  • Scherpe prijs

Ons werk

adveo world awards

Ontwerp Glazen Award

Op maat gemaakte award van plexiglas 1

international customer experience award

Zelf ontworpen plexiglas award

Bekijk project >

Custom made award door trofee award in ster vorm

Vertel je verhaal met een custom made award

Een uitreiking is iets bijzonders. Er is met bloed, zweet en tranen geknokt voor een doel. Het hoogtepunt is het moment waarin mensen erkent worden voor hun inspanning. Kies jij voor design waarmee je waardering uitspreekt?

Plexiglas Award Transparant

3D award

Trofee met logo

Eigen Ontwerp

Plexiglas Award Transparant

Custom made

Trofee met logo

Eigen Ontwerp

Trofee met logo

Custom Trofee

Veel Gestelde
Vragen

Alles was je moet weten over
awards op maat

Heb je al een idee van hoe de award er uit moet komen te zien? Of heb je totaal geen idee? Wij helpen jou met het maken van een unieke custom made award. Stuur je idee en logo’s mee in het contactformulier en onze ontwerper maakt een prachtig gratis design voor je.

In de meeste gevallen krijg je binnen 24 uur al een voorstel van de award. We zullen dan gelijk een offerte mee sturen met hoeveel de award gaat kosten mocht je deze willen bestellen. Als je een ontwerp laat maken zit je nergens aan vast. Wij vinden het tof om ontwerpen van custom made awards te maken. Als het project niet door gaat dan wie weet tot een volgende keer.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal, de afmeting en de complexiteit. Vanaf 75 euro kunnen wij al een award op maat maken. De gemiddelde prijs voor een award op maat ligt rond de €150 euro.

In de meeste gevallen heb jij de award binnen 12 werkdagen in huis. Heb jij je award nog sneller nodig laat ons dit weten. Wij zullen onze best doen om het een aantal dagen versnellen.

Voordat we een award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Voor ons maakt het niet uit hoeveel awards je wil laten maken. Wij produceren net zo lief 1 stuk als 10 of 25 stuks. De prijs voor 1 stuk ligt iets hoger maar is zeker te overzien.

Als je al een idee of ontwerp hebt kan je dit ons toe sturen. Wij zullen dit dan omzetten naar een productie tekening die onze machine gebruikt. Na goedkeuring zullen we de award maken.

Heb je nog helemaal geen idee hoe? Neem contact met ons op en wij zullen je inspireren met leuke ideeën. Het ontwerpen van een award is niet voor iedereen dagelijkse kost. Laat ons het werk doen en laat je verrassen met een top ontwerp.

Wij maken awards van kristalglas en plexiglas. Beide materialen kunnen wij zo bewerken dat de award in elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Meestal raden wij het gebruik van kristalglas aan. Dit geeft de award extra klasse mee. Het ligt goed in de hand en weegt een stuk zwaarder. En is daarnaast natuurlijk ook milieuvriendelijker dan de plexiglas variant.

Klantbeoordelingen

Jouw award moet

Wij snappen dit.

Met vakmanschap & passie ontwerpen en produceren wij de ware bekroning op jouw evenement of uitreiking. Neem contact met ons op.