033-2464177

ma-vr 09:00-17:00

Award Kopen?

Mooiste assortiment van Nederland

Collectie homepage 6

Categorieën

Resultaat 1–24 van de 104 resultaten wordt getoond

Kies een mooie award uit op onze website en plaats deze in het winkelmandje.  Vul uw bedrijfsgegevens in en lever het logo en de teksten aan die op de glazen award moeten komen. Onze binnendienst zal de ontwerper opdracht geven om een digitale drukproef te maken. De drukproef ontvangt je nog dezelfde dag samen met de offerte. Als er geen aanpassingen meer zijn dan zullen wij de productie starten en ontvangt je de award binnen 5 werkdagen. Een award kopen was nog nooit zo makkelijk.

Bij Trofee Award kan je al vanaf één stuk een award kopen. Uiteraard met logo en tekst!

Voordat we een award gaan produceren maken we eerst een digitaal ontwerp. Het digitale ontwerp laat tot in detail zien hoe jouw award er uit komt te zien. Als je aanpassingen hebt dan verbeteren wij het ontwerp. Net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Wij wijken niet af van het digitale ontwerp. De award zal overeenkomen met dit ontwerp. Zo loop je niet tegen verrassingen op.

Als je voor 12:00 uur de tekst en het logo van de award bij ons aanlevert zullen wij dezelfde dag nog een voorstel opsturen van de award. Heb je nog extra instructies voor het ontwerp? Je kan ook altijd even met ons bellen? Wij staat je graag ter woord. Alles voor een mooi resultaat

Lever je logo als vector bestand aan. Nog nooit van gehoord? Dat kan, wij leggen het uit 😊. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Hierdoor zal het logo extra scherp gedrukt of gegraveerd worden op de award.

De meest voorkomende vector bestandtypen zijn: EPS, PDF, AI.
Heb je alleen een JPG of PNG van je logo? Geen stress! Onze ontwerper gaat kijken of hij het logo kan omzetten naar een vector bestand.

De kosten voor het graveren van een award zijn €15 excl btw per stuk.

De kosten voor het bedrukken in kleur zijn €30 excl btw per stuk.

Neem Contact op